Šešelj još ranije izneo sumnje da je Zukorlić otrovan

Lider radikala Vojislav Šešelj još ranije je, nakon smrti bivšeg lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, izjavio da ima osnova da veruje da je on otrovan.

"Žao mi je što nije vršena obdukcija", rekao je Šešelj pre pet meseci, gostujući na TV Studio B.

On je tada naveo da je Muamer Zukorlić bio pametan, obrazovan i veliki lider muslimana.
 
"Veoma pametan čovek, obrazovan. Ja mislim da muslimani nisu imali boljeg, sposobnijeg i talentovanijeg političkog vođu još od vremena Mehmeda Spahe", kazao je Šešelj.
"Mehmed Spaho je otrovan u Beogradu 1940. godine jer je bio velika smetnja provođenju sporazuma Cvetković - Maček", dodao je.
 
Rekao je da ima osnova da veruje da je i Zukorlić, koji je bio veoma snažan čovek, pun kondicije, otrovan.
 
"Žao mi je što nije vršena obdukcija pa će večito ostati sumnja je li ili nije otrovan. Čim sam čuo vest pala mi je napamet sudbina Mehmeda Spahe", rekao je Šešelj.
 
Podsećamo, predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić rekao je danas da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.
  • Odbacen od

    11.04.2022 03:30
    naroda
    ... mije odbacen od neprijatelja naroda, koji ce ga koristiti do poslednjeg trenutka njegovog, za zivota teskim zlom obelezenog zivota, da nekome naudi, da naudi nekom dobru, nekoj vrlini, da u ime njih na Boga udari, posto u Boga ne veruje, a vodao je veliki deo svoga zivota primitivvne horde koji su na njegovo "Pomoz Bog braco", odgovarali sa "Bog ti pomogao"! Strasan kraj crveno-crne sprege! Da mu je ziv pop Djujic - likovao bi!
    Kada ga budu koristili oni kojima je pripadao, nece mu se od naroda verovati i kada mu budu dali nalog da govori istinu s obzirom da se zna koliko lazi je izgovarao samo za skupstinskom govornicom ili dobacivao iz skupstinske klupe!
    Javno se hvalio da je mnogima pomogao da izvrse samoubistvo, ali ne znamo na koje sve nacine i uz kakvu pomoc naucnih otktica!
    Posebno je sve ovo vazno zbog cinjenice da je on stvorio ovog i ove koji vladaju ovom zemljom i koji su takodje gospodari zivota i smrti svih preostalih nas!
  • /

    10.04.2022 21:42
    /
    pa nije mu prvi put.
    pogodio je i za djindjica
  • nikola

    10.04.2022 19:07
    I opet ovi šešeljomrsci, više o njemu komentarišu, nego o sumnji koju je izneo sin Zukorlića.
    Šta ti je bolest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.