Đilas: Izneo sam zahtev za novim izborima u Beogradu, Vučić će do kraja nedelje da saopšti svoj stav

Lider SSP Dragan Đilas rekao je, nakon sastanka u Predsedništvu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da je izneo zahtev za novim izborima u Beogradu do kraja ove godine.
Đilas: Izneo sam zahtev za novim izborima u Beogradu, Vučić će do kraja nedelje da saopšti svoj stav
Foto: 021.rs
"Saslušao me i rekao da će razgovarati sa svojim stranačkim kolegama i da će do kraja nedelje da saopšti svoj stav", naveo je Đilas, prenosi N1.
Rekao je i da je razgovor bio težak. 
 
"A za mene posebno, koliko težak verovatno samo ja i moji najbliži to najbolje znamo, u poslednjih 10 godina", dodao je.
Lider SSP je rekao da nisu imali veliki stepen saglasnosti oko onog o čemu su pričali. Ali su se, kako je dodao, složili da je legitimitet jako važan za svaku vlast.
 
"Izašao sam sa zahtevom da samo novi izbori mogu da reše političku krizu", naveo je Đilas dodajući da je većina žalbi opozicije odbijena. 
 
"Mi ćemo pravdu potražiti na Upravnom sudu i od toga nećemo odustati", dodao je.
  • Ka

    12.04.2022 21:11
    Mutivode
    Dve opasne mutivode.
  • Djeki

    12.04.2022 09:27
    Beograd ccc
    A zašto samo Beograd? Pa šta mi, što oni kažu "iz unutrasnjosti" da radimo? Pa jel svi treba da idemo da żivimo u BG? Dokle više ze centralizacije? Užas!
  • Hm

    12.04.2022 08:49
    Dragi sugrađani zar ste zaista izgubili svaki pojam o kulturnom dijalogu i razgovoru. Stvarno ste zabrazdili debelo u crni srednji vek uz dva ekstrema, tkz. demokratija na ulici i bes i ekstremizam desnice u skupštini uz tendenciju zabrane svih ljudskih sloboda. Naravno da treba pokušati razgovarali, to rade ljudi prvo, pa posle ako ne ide idu druge mere, ulica i ostalo, kromanjonci kreću odmah drvlje i kamenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija