Palma sa plaže u Egiptu: Srbija se na vreme spremila za krizu - zalihe u devizama, hrani i zlatu

Srbija spremno čeka svetsku ekonomsku krizu koju će prouzrokovati rusko - ukrajinski sukob, poručio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.
On se građanima obratio putem Fejsbuk naloga, ali i u uključenjima na televiziji Hepi, gde često gostuje.
 
"Siguran sam da ta kriza Srbiju neće zahvatiti kao druge države, jer je Srbija na vreme spremila zalihe u devizama, zlatu i u životnim namirnicima", navodi Palma.
Ovoga puta, sa plaže u Egiptu poručuje da građani nemaju razloga da se boje aktuelnih ekonomskih problema, jer, kako tvrdi, naša zemlja spremno dočekuje sve nedaće.
"Nažalost, svuda u svetu je tema broj jedan sukob između Rusije i Ukrajine, pa je tako i ovde u Africi i svi želimo da taj rat što pre završi, jer utiče na svetsku ekonomsku krizu koja je počela pandemijom korona virusa, a sada se nastavlja ovim ratom", izjavio je Marković.
 
Ne navodeći zvanične podatke i parametre o ekonomskom stanju, ističe da je Srbija bezbedna i na dobrom putu.
 
"Sreli smo jednog čoveka iz Austrije koji nam kaže da je tamo, na primer, kilogram crnog luka pet evra i kada tome dodate da je u Velikoj Britaniji hleb dostigao cenu od sedam evra, onda je jasno kakva svetska ekonomska kriza sledi", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.
 
  • ///

    13.04.2022 09:27
    "Za one koji ne znaju, Palma je odveo delegaciju od 200 lekara i medicinskih sestara iz crvenih kovid zona u Egipat."

    Hocu da zivim u zemlji u kojoj postenim radom mogu da zaradim da idem gde ja hocu, kada hocu, a ne da me politicki lopov u svrhu politickog marketinga vodi na odmor. Tako nekako se radi u civilizovanom svetu...
  • fredi kruger

    13.04.2022 09:26
    Ono kad se čovek iz Egipta javlja i priča o krizi......ni blama nemaju više koliko im niko ništa ne može, mozga svakako nisu nikad ni imali
  • @Dragan

    13.04.2022 08:42
    Za one koji ne znaju, birano je ko će biti poslušan dovoljno da bude u toj izabranoj grupi, i budite uvereni da nije bilo po medicinskim i radnim zaslugama, nego nekim drugim, samo ti nesrećnici znaju šta su morali raditi za ovog makroa da bi se pet dana kupali na tudj račun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija