Ponoš: Na nove parlamentarne izbore neće se dugo čekati, Vučić je ucenjen čovek

Predsednički kandidat liste Ujedinjeni za budućnost Srbije na nedavnim izborima Zdravko Ponoš izjavio je da se "na nove parlamentarne izbore neće dugo čekati, jer ova situacija nije održiva".
"Vučić je mnogima svašta obećao i moraće na kraju nekog da prevari. Srbija će platiti ceh njegovih obećanja, vremena i prostora za manevar je sve manje, a neke stvari su već stigle na naplatu", rekao je Ponoš za novi NIN.
Kako je naveo, "za Srbiju bi bilo bolje da je na vlast došao neko novi, jer ko god to bio, makar nije ucenjen", napominjući - "Vučić je ucenjen čovek".
"Bez njega, krenuli bismo iz početka. S njim, neki procesi će dobiti ubrzanje i imaćemo nove izbore za najviše dve godine, a do tad ćemo videti da li smo nešto naučili, ko će nas razočarati, a ko ne", rekao je Ponoš.
 
On je potvrdno odgovorio na pitanje NIN-a da li je Srbija talac vlasti, ali i nesređenih odnosa u opoziciji.
 
Ponoš je rekao i da neće preći ni u jednu od postojećih stranaka, kao i da će forma njegovog budućeg bavljenja politikom zavisiti od odgovora na pitanje - s kim i sa čim bi se to realizovalo.
  • Ema

    14.04.2022 15:21
    Bez naslova
    Ma, trebalo je da vas pustimo kad su nas bombardovali, pa da vidimo kako biste tad. Svi se sad junače kad je Srbija zaživela
  • Prosvetitelj botova

    14.04.2022 15:01
    Drago mi je što se botovi jave :)
    Za mene patriotizam nije guranje Srba u rat u Hrvatskoj a onda da spakujem ceo narod u traktorske prikolice.
    Za mene nije patriotizam da gurnem Srbe u BiH u rat a onda prodajem oružje, municiju, hranu i gorivo "neprijatelju".
    Za mene nije patriotizam uništavanje gradova.
    Za mene nije patriotizam guranje Srba sa Kosmeta u rat, guranje cele države u unapred izgubljen sukob a onda kapitulacija i predaja Kosmeta.
    Za mene nije patriotizam kriminalizacija države, sprega sa kriminalom, uništavanje svih sistema i svih civilizacijskih tekovina.
    Za mene nije patriotizam prodaja droge našoj deci.
    Za mene nije patriotizam potrošiti 1.5 mlrd eura na uvoz najskuplje električne enegije zbog nesposobnosti.
    Za mene nije patriotizam potrošiti 2 mlrd eura na stvaranje iluzije zlatnog doba i time generisati inflaciju.
    Za mene nije patriotizam dogovarati poslove za državu a uzimati pola u svoj džep.
    Za mene nije patriotizam busanje u grudi i lupetanje gluposti.
  • Stojan

    14.04.2022 14:41
    Ucenjen jos kako
    Sve ove koji su uhapseni u danasnjoj akciji inostranih policija Vucic nikada ne bi dao da nije ucenjen. Svi ovi koji su danas uhapseni su njemu najmiliji. Pa on nikada ne bi dao da mu padne navijac Uros da ga nisu ucenili iz inostranstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija