Objavljene nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Jeftinije 10 para

Nova maksimalna cena evro dizela, narednih sedam dana, biće 196,3 dinara, a evro premijum BMB koštaće 174,10 dinara, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.
Objavljene nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Jeftinije 10 para
Foto: 021.rs
Nove cene razlikuju se od prošlonedeljnih za svega 10 para i važiće do sledećeg petka, kada će ministarstvo objaviti nove iznose maksimalnih maloprodajnih vrednosti za ove dve vrste goriva.
Tokom proteklih nedelju dana cena ove dve vrste goriva na pumpama u Srbiji bila je 196,4 dinara za evro dizel, dok je evro premijum BMB koštao 174,20 dinara.
Podsetimo, Vlada Srbije propisala je način kako se utvrđuje maksimalna cena ova dva goriva na benzinskim pumpama, a primena ove uredbe produžena je do 30. aprila.
 
Najviša maloprodajna cena evro dizela, prema uredbi, može da bude prosečna veleprodajna cena ovog derivata uvećana za šest dinara. Isti način obračuna važi i za maksimalnu cenu evro premijuma BMB 95 – prosečna veleprodajna cene ovog derivata na teritoriji Srbije uvećana za šest dinara.
  • Cane

    16.04.2022 07:21
    Krem bananica
    Za 12 din. može da se kupi cela Swisslion krem bananica.
  • Dejan

    15.04.2022 19:38
    Ccc
    Upravo stigoh ih ungarije, tamo jos kvalitetija čorba kosta 152din/lit !
  • Vigo

    15.04.2022 19:00
    Blago si ga je nama
    Još malo vođinih podočnjaka i rezultati su tu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.