Ispitan muškarac koji je osumnjičen da je pretio Vučiću

Muškarac N. S, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio pretnje smrću na društvenoj mreži Instagram, ispitan je danas.
Ispitan muškarac koji je osumnjičen da je pretio Vučiću
Foto: 021.rs

Nakon sinoćnjeg hapšenja, ispitan je u Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičeni muškarac je, kako saznaje Tanjug, priznao izvršenje krivičnog dela, braneći se da nije koristio propisanu terapiju.

Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor.
 
N.S. iz Beograda, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio je video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
Usledila je reakcija tužilaštva i hapšenje osumnjičenog.
  • Caca

    16.04.2022 20:28
    Ovo ne sme postati prihvatljiv sablon ponasanja i izrazavanja slobode misljenja i govora jer sloboda nije ugrozavanje nicijeg zivota bilo da li se slazete ili ne sa nacinom rada i vodjenja drzave. Ovaj slucaj mora biti kaznjen za primer jer nema opravdanja.
  • sto za jednoga

    16.04.2022 19:35
    Možda je to samo pretnja jednog kompleksaša željnog pažnje? :-)
  • Tjax

    16.04.2022 17:47
    A Šarić se ispituje
    u svojoj vili na dedinju hah bednici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.