Glasanje na jednom biračkom mestu u Nišu do ponoći

Glasanje na biračkom mestu broj 11 koje se nalazi u osnovnoj školi "Njegoš" u Nišu biće moguće do ponoći, jer je otvaranje tog mesta kasnilo četiri sata, kažu u Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).
Predsednica GIK Danijela Milićević rekla je da je biračko mesto otvoreno sa zakašnjem zbog "tehničkih problema".
Ona je kazala da su preostala tri biračka mesta na kojima su građani Niša glasali na ponovljenim izborima zatvorena u 20 časova.
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević izjavio je večeras da je na današnjim delimično ponovljenim izborima u Srbiji "glasanje proteklo u najboljem mogućem redu i nisu prijavljene veće nepravilnosti". 
 
Danas se u Srbiji glasalo na 54 biračka mesta za poslanike i na 35 biračkih mesta za predsednika Republike.
 
Dimitrijević je na sednici RIK-a rekao da je ukupan broj birača koji je danas imao pravo glasa 28.687 na izborima za predsednika Republike i 32.181 birač na izborima za poslanike Skupštine Srbije.
  • White

    17.04.2022 08:14
    Ovo je jedna velika sprdnja od izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija