Vučić: Prosvetarima u narednih nedelju dana po 10.000 dinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će za sedam dana prosvetni radnici dobiti državnu pomoć od 10.000 dinara.
Vučić: Prosvetarima u narednih nedelju dana po 10.000 dinara
Foto: 021.rs
Vučić je na televiziji Pink rekao da će tu pomoć dobiti 133.000 zaposlenih u prosveti.
On je rekao da će mladi dobiti još po 100 evra. 
Na to mogu da računaju između 1. i 3. juna. 
  • Gova

    19.04.2022 06:21
    Ok prpsvetari koji 'isu radili nista za vreme korone... U socijalnim ustanovama dobili svi radnici..A radnici vrtica koji se nategle kreveta, kanti mosudja i odrzavaju sve vrtice za minimalac i radimo stalno a skole vise na raspustima nego na poslu.. Dali ova pomoc ide i vaspitacima i zaposlenima u vrticima?
  • Ivan

    19.04.2022 06:17
    Dobilo zdravstvo dobija prosveta a predskolske ustanove koje jedino nisu radile kada je bio lokdaun nema na vidiku nigde,njih svi zaboravljaju a svi ovi ne bi mogli da funkcionisu da nisu radili vrtici sramota....
  • Mila

    18.04.2022 16:05
    Pomoc
    Onda treba da dobiju i svi oni koji privtno uce decu,jer nam svako drugo dete ide na dodatne casove,a sve zato sto nesto nije u redu sa nasim obrazovanjem,bolje da se prosvetari bore da nam deca ne uce ne potrebne stvari,sede satima uce a ni sami ne razumeju sta,ko uopste pise uzdbenike gomila budalastina ne primenjiva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija