"Avion Er Srbije nastavio da leti, iako je doljavljena bomba - letove za Moskvu držimo iz principa"

Večeras je ponovo dojavljeno da se u avionu "Er Srbije" nalazi bomba dok se nalazio iznad Slovačke, ali je pilot nastavio da leti "jer se zna da je dojava lažna".
To je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
"I to rade strane službe sa teritorije dve zemlje. Jedna je zemlja Evropske unije, a druga je Ukrajina", kazao je Vučić na televiziji Pink.
Prema njegovim rečima, Er Srbija više nema profit zbog vraćanja letova u prethodnom periodu, kada je na više letova, uglavnom na relaciji Beograd - Moskva, prijavljena bomba.
 
"Sve ono što smo sitno zarađivali, užasno mali novac, mi više nemamo. Mi ovo držimo bukvalno iz principa", naglasio je predsednik.
  • Vladan

    20.04.2022 07:52
    @ns ja

    A kaove veze mi ovde imamo sa vašom srbijanskom politikom?
  • ns ja

    19.04.2022 11:56
    Ej bogte leti naš avioprevoznik za Moskvu a ovde se neki prosipaju "pameću" i Vučićem!?
    Pa samo mi navedite 1 razlog zašto pobogu da nema linije Beograd-Moskva??? Par seljobera "europejaca" oseća strašne bolove što postoji Svet mimo NATO zlikovaca !? To se zove sloboda, mi nemamo ništa sa evropskom politikom i nemamo ništa sa ratom u Ukrajini ( idemo uvodili sankcije ni Americi kad je zasipala ceo svet uključujući i nas bombama, a sada to radi u Jemenu i siguran sam bar još negde ali ne znam ni da navedem)
  • Nada

    18.04.2022 15:24
    Uloziti protest
    Drzati se pravila I uloziti protestnu notu drzavama koje te dojave rade...Ici po protokolu...sto se vise uvlacimo I bojimo oni misle da mogu da nam rade svasta ..
    Svijet je mnogo veci od eu I amerike ..pogledajte kartu...
    Pogotovo se Ukrajinci poigravaju sa svima I poceli da zapovijedaju tko ce sta da radi u svijetu. .pa dokle vise...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.