VIDEO: Labud napravio gnezdo usred ostrva smeća na Dunavu

Fotoreporter agencije AFP uslikao je labuda koji pravi gnezdo od plastičnog smeća u blizini kanalizacionog odvoda na obali Dunava u Beogradu.
Na društvenim mrežama pojavio se i snimak iz Višnjičke Banje.
U komentarima su tužne poruke i pitanja da li će neko da očisti taj deo reke.
Video možete pogledati u nastavku:
 
  • Aleksandra

    19.04.2022 11:32
    Vi što komentarišete gde su ekolozi da protestvuju protiv ovoga da vas pitam nešto - ko je kriv za ovo smeće po rekama? Ko pravi divlje deponije gde mu padne na pamet? Ko ostavlja svoje smeće u haustoru zgrade? Ko baca flaše, čaše, kese i opuške svuda gde stigne? Običan čovek vam je odgovor skoro na svako pitanje. Kako se našao šporet na dnu jezera u Dunavskom parku pre koju godinu, ko ga je istovario? Dragi sugrađani, vaspitavajte svoju decu da ne bacaju đubre gde stignu, i vi sami brinite o svojoj okolini koliko možete, a grad neka kažnjava sve one koji bacaju leševe životinja u kanale i generalno svo smeće za koje postoje ti silni kontejneri i kante po gradu. Gde je komunalna inspekcija, šta rade osim što srču kafu, maltretiraju starce koji prodaju cveće na ulici i ljude što puštaju kerove u parku, oni su najveća pretnja ovoj državi. Džabe nam svi ti snimci i osude kad smo kao narod skrnavi, prljavi i bahati. Čast izuzecima.
  • Bb-ns

    19.04.2022 11:03
    Mila
    Kreni ti prva, ko ti brani. To je sramota glavnog grada, nema prečistače kanalizacije, Borča i ostali nemaju kanalizaciju. Živim blizu keja, našta liči Novi Sad, smrdi ceo kej na naš minuli rad.
  • nuklear Krsko

    19.04.2022 10:23
    Trgovska gora
    Ja podrzavam proteste protiv Rio Tinta,ali takodje mislim da je licemerno zanemarivati i ignorisati milion drugih ekoloskih problema u zemlji i regionu koje nisu Rio Tinto, a ima ih mnogo. Nuklearni otpad elektrane Krško npr ce se odlagati na granicu druge drzave na mestu Trgovska gora koje je podlozno zemljiotresima i koje bi moglo da ima katostofalne posledice. https://www.slobodnaevropa.org/a/trgovska-gora-bih-hrvatska-nuklearni-otpad/31695071.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.