Nišliji smanjena kazna za nesreću u kojoj je poginula devojka

Nišlija Mladen Gigić (21) pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Nišliji smanjena kazna za nesreću u kojoj je poginula devojka
Foto: Pixabay
On je osuđen jer je 21. novembra 2020. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula dvadesetpetogodišnja Jovana Petković iz okoline Vladičinog Hana.
Na taj način preinačena je prvostepena presuda Višeg suda u Nišu od 18. novembra prošle godine, kojom je Gigiću, kako pišu Novosti, izrečena zatvorska kazna od sedam godina, a na koju se žalila njegova odbrana.
"Apelacioni sud usvojio je žalbu branioca optuženog Mladena Gigića i preinačio presudu Višeg suda u Nišu u delu odluke o krivičnoj sankciji i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od pet godina. Takođe, izrekao mu je meru bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom u periodu od pet godina u koju mu se ne uračunava vreme provedeno na izdržavanju kazne", saopšteno je iz niškog Višeg suda.
  • Dušan

    19.04.2022 10:33
    Ne dao mu Bog
    Da je meni ubio nekoga divljanjem na putu (daleko bilo) ne bi belog dana video...
    A sud, treba da bude sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija