Tadić: Saradnja opozicije izostala zbog bavljenja sastankom sa Vučićem

Boris Tadić ocenio je da je saradnja opozicije u odbrani izborne volje građana izostala jer su se "pojedini više bavili sastankom sa Aleksandrom Vučićem, bilo organizujući ga, bilo kritikujući ga".

Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) je izrazio žaljenje zbog izostanka saradnje opozicije u toj borbi.

Tadić, koji je nosilac liste "Ajmo ljudi", na Tviteru je, posle ponovljenih izbora na Zvezdari i u Rakovici naveo i da je "takav manir, kao i uvek, koristio samo Vučiću".

"I bez novih izbora, opozicija je već sada mogla da pobedi u Beogradu", naveo je.
 
Ponovio je da će lista "Ajmo ljudi" nastaviti borbu "svim raspoloživim sredstvima za svaki glas građana".
 
"Imamo dovoljno saznanja o tome da je naša lista očigledno pokradena i sistematski spuštana ispod cenzusa na oba nivoa izbora", naveo je Tadić.
  • Dule

    23.04.2022 01:18
    Da si lično otišao kod 1800 građana na vrata u tim opštinama gde ti je falilo glasova za cenzus, izvukao bi ih, a možda bi te i neko konačno smatrao ozbiljnim političarem u opoziciji.
  • Pa-Pa-Paranoja

    23.04.2022 00:57
    Polako! Još nije drugi film...
    Opozicija bi pobedila da ti nisi napravio listu i otkinuo 2,8% glasova.
    Koliko ljudi je naselo na onu pink dramu.
    Čovek i dalje savršeno radi svoj posao.
    Svaka čast službi, skidam kapu!
  • Boki

    23.04.2022 00:24
    Mrs
    Ne kenjaj gorbacov, jedino ti ides mimo svih da si isao sa opozicijom da srusite zvalavog bilo bi gotovo,ne ti pravis frankestajn stranku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.