Ako krećete na put: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, pogledajte stanje na putevima

Povratak građana Srbije koji žive i rade u inostranstvu produžiće vreme zadržavanja na izlazu iz zemlje i na ulazu u Mađarsku i Hrvatsku, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Ako krećete na put: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, pogledajte stanje na putevima
Foto: 021.rs

AMSS upozorava vozače na oprez i pažnju u ovim danima intenzivnog putovanja kada su uobičajeni zastoji i usporena vožnja, kojih je više kada su promenljive vremenske prilike zbog kojih je vožnja teža i napornija, a saobraćajne nezgode učestalije.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
 
Prema izveštaju AMSS jutros na graničnim prelazima nije bilo zadržavanja vozila ni na teretnim niti na putničkim terminalima.
Prema poslednjem izveštaju Puteva Srbije, očekuju vas i sledeće stvari:
 
  • Auto-put E-75, od petlje Novi sad jug-petlja Kovilj; od danas do 27. aprila, od 7 do 16 časova - radovi na postavljanju nove čelične zaštitne ograde na auto-putu. Za saobraćaj zatvorena je zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.
  • Na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Ostružnica, u smeru ka Ostružnici 26.04.2022. godine od 12 do 12.30 časova-radovi na defektaži oštećenog hidranta u tunelu Lipak. Doći će do zatvaranja preticajne saobraćajne trake unutar leve cevi. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom leve cevi.
  • Auto-put E-763, tunel Šarani, smer ka Čačku, 26. aprila, od 9 do 17 časova - radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje. Radovi će se izvoditi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani, u smeru ka Čačku, odvijati jednom trakom.
  • Deonica Progorelica – Bogutovac od 7 do 16 časova - radovi na sanaciji klizišta "Progorelica" uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.
  • Deonica Pakovraće (Markovica) - Kratovska Stena, smer Požega - Čačak 26.04.2022. godine od 8:30 do 17:30 časova- radovi na ugradnji putno meteorološke stanice uz naizmenično propuštanje.

Teme

amss
  • Dragan

    25.04.2022 09:38
    _
    Njima verovatno "nema zadržavanja" dok god se čeka ispod pet sati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija