Želite posao poštara, vozača ili šalterskog radnika? Pošta raspisuje konkurs

Pošte Srbije pokreću stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije, počev od 4. maja.
Nude se pozicije vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.
Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na selekciju.
Za potrebe konkursa, Pošta Srbije kreirala je na svom sajtu STRANICU gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.
 
Ta stranica ostaće stalno aktivna i služiće za oglašavanje i informisanje o otvorenim radnim mestima, kao i za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.
 
Pošta Srbije ima oko 15.000 zaposlenih.
  • Бивши поштар

    24.02.2023 08:03
    Трг Милојка
    Радио сам као поштар скоро две године. И? Ништа! Више не радим као поштар. Тачка.
  • Ljiljana

    04.05.2022 21:37
    konkurs
    Pa gde vam je konkurs?Sramota!
  • Baki

    04.05.2022 18:30
    Otvorili konkurs a nemoze se prijaviti na konkurs,ovo je neka prevara i mucka jer su sve strenacki promljeni i vec rade a ovo im je maska za oravdanje svojih pistupaka,sramota osten svet nemoze doci do posla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.