Ministarstvo za rad čestitalo 1. maj: Stopa nezaposlenosti na istorijskom minimumu

Stopa nezaposlenosti u Srbiji je na istorijskom minimumu i iznosi 9,8 odsto.
Ministarstvo za rad čestitalo 1. maj: Stopa nezaposlenosti na istorijskom minimumu
Foto: Pixabay

Strateški cilj Vlade i u narednom periodu ostaće bolji status radnika, veće plate i unapredjenje zaštite prava zaposlenih i otvaranje novih fabrika i radnih mesta, saopštilo je Ministarstvo za rad.

U čestitki povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, iz tog resora su naveli da će jedan od prioriteta u narednom periodu biti i stvaranje boljeg poslovnog ambijenta.
"Samo zajedničkim snagama radnika, poslodavaca i države, Srbija može da nastavi da beleži ovakve rezultate i da ekonomija i privreda budu na još višem nivou, što će istovremeno značiti dalje jačanje Srbije, koja će biti još bolje mesto za život svih gradjana", stoji u čestitki.
  • Aha

    01.05.2022 00:03
    A što koji moj tržni centri rade za 1. maj??
    Kapitalisti se nisu udostojili da puste ljude da se bar odmore na "svoj"dan.
  • Uspeh!?

    30.04.2022 17:38
    Stopa smrtnosti svake godine sve veca, stopa odlaska mladih i radno sposobnih u inostranstvo još veca, stopa zaposlenih članova u JP -cima, najveca! Čestitamo ministarstvu na rezultatima u zapošljavanju. Ziveo praznik rada!
  • !!!

    30.04.2022 14:34
    Onako
    Da, veće plate, posebno za one na minimalcu i nadam se da nisu opet pusta obećanja!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija