Đukanović: Stefanović napada vlast čije je deo, jako perfidno i nečuveno

Član predsedništva SNS, advokat Vladimir Đukanović kaže da je ministar odbrane Nebojša Stefanović "napadom na njega da koristi politički uticaj na sudske postupke suštinski napao vlast čije je deo".

"Čak je rekao da dobijam volšebno neke klijente, evo pitam ga kako, da li mi to neko iz vlasti omogućava. Da li to napadaš predsednika (Aleksandra) Vučića i vlast čiji si deo. To je jako perfidno, nečuveno je", rekao je Đukanović za TV Prva.

Đukanović, koji je kao branilac državne sekretarke Dijane Hrkalović u postupku pred Specijalnim sudom predložio saslušanje Stefanovića kao svedoka, ocenio je da je "nemoralno" to što su na optuženičkoj klupi Stefanovićevi nekadašnji saradnici koje je sam postavio, a da je on "sad čist, ništa ne zna o tome".

Takođe je naveo da je bio predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe i samim tim član Visokog saveta sudstva u skladu sa odredbama koje je donela "neka druga vlast", ali da su one izmenjene nedavnom promenom Ustava.
 
Stefanović je juče za TV Pink rekao da je Đukanović odgovoran za strategiju odbrane Hrkalović "koja nije zasnovana na dokazima, već na lažima i manipulacijama, i da je "spojio politiku i advokaturu".
  • A3

    01.05.2022 19:52
    Lažu gde stignu
    I đuka i nebojša su cvećke i ne treba im verovati ni jednu reč. Pitanje je samo kakvu igru igraju i ko ju je osmislio i zbog čega.
  • BGD 011

    01.05.2022 14:40
    Nova prevara SNS-a...
    Da li je ova prepirka dvojice clanova predsednistva SNS-a dodatno zaludjivanje naroda koji je vec sludjen? Ili se zaista radi o pravu i pravdi?! Da li ova dvojica razgovaraju u predsednistvu SNS-a kad se vide, ili okrecu glave na suprotnu stranu? Kako je moguce da vrhovni kadija SNS-a dopusta ovakav nacin komunikacije dvojice istaknutih clanova preko medija? Da li to Vucic opet zeli da prevari narod da se radi o slobodi i demokratiji u SNS stranci koja je nastala od otpadnika iz mnogih stranaka, i ljudi kojima je samo vazno da budu na vlasti da bi mogli nesmetano da kradu i bogate se otimanjem od naroda?
  • pajaci

    01.05.2022 14:13
    jadna lik
    ta on i dalje prenosi Stefanoviću šta Vučić misli.. kao da je prvi put

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija