Tadić: Režimski tabloidi sistematski truju naciju

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić optužio je "režimske" tabloide da sistematski truju naciju.
Tadić: Režimski tabloidi sistematski truju naciju
Foto: Pixabay

Tadić je na Tviteru naveo da je Srbija danas ne samo zemlja jeftine radne snage, nego i potpune kontrole medija.

"Objavljivanjem gotovo identičnih tekstova, režimski tabloidi se više ni ne trude da prikriju da centralizovano dobijaju nalog šta da objavljuju. Sistematsko trovanje nacije", napisao je Tadić.

On je objavio nekoliko citata iz provladinih medija u kojima se navodi da je danas "prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je njegova (Tadićeva) koalicija upropašćavala Srbiju", kao i da o "obespravljenim radnicima govori čovek koji je ostavio nezaposlenost od 25 odsto, a koja je sada dok je Aleksandar Vučić predsednik 10 odsto.

  • poenta

    02.05.2022 23:24
    Poenta nije da li je on (Tadic) nesto dobro radio ili ne. Vec da li nas tabloidi unistavaju - i mogu da kazem, cim napravis "pauzu" od tog djavoljeg uticaja, itekako! Nije Gebels za dzabe bio glavni baja, nije ni ovaj nas bio za dzabe ministar "informacija".
  • Boki

    02.05.2022 22:24
    Glavni-odgovorni ...
    @Mile
    - Glavni-odgovorni za stvaranje ovih sto su na vlasti od 2012. I za izborne debakle 2012. i 2014. takodje.
  • Sima S.

    02.05.2022 22:16
    Samo imitatori...
    Naprednjaci ne rade ništa što niste ti i tvoji radili 2008-2012. Samo su neke vaše stvari i metode "usavršili" ali nagore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija