Ministarstvo utvrdilo propuste Centra za socijalni rad u Čačku u vezi sa trostrukim ubistvom

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju utvrdilo je propuste Centra za socijalni rad u Čačku u vezi sa trostrukim ubistvom.
Ministarstvo utvrdilo propuste Centra za socijalni rad u Čačku u vezi sa trostrukim ubistvom
Foto: 021.rs
Ministarstvo je saopštilo danas da je direktoru Centra za socijalni rad u Čačku naložilo da pokrene postupak i utvrdi da li postoji disciplinska odgovornost stručnih radnika te ustanove u vezi sa slučajem porodičnog nasilja u kom je I.G. iz tog grada ubio troje članova svoje porodice.
Iz ministarstva su naveli da su na osnovu nadzora nad radom tog centra utvrdili da stručni radnici u vršenju poslova zaštite od nasilja u porodici I.G. nisu postupali u potpunosti u skladu sa zakonom i standardima stručnog rada.
Direktoru čačanskog Centra za socijalni rad je naloženo da u roku od 20 dana obavesti ministarstvo da li je u postupanju stručnih radnika bilo elemenata disciplinske odgovornosti.
 
Mladić I.G. (21) uhapšen je 9. aprila zbog sumnje da je u porodičnoj kući u čačanskom naselju Kulinovci ubio oca (57), majku (49) i dedu (87).
  • džabe je

    04.05.2022 17:06
    ministarstvo
    utvrdilo. Ljudi što su ubijeni, to njima niša nije bitno. I niko, po ovdašnjem starom običaju, neće odgovarati. Zlatno doba - najjefiniji je život u smrdiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.