Više nego juče: Skoro 600 novih slučajeva korone, preminulo šest osoba

U poslednja 24 sata preminulo je šest osoba od posledica koronavirusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava 16.013, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
Više nego juče: Skoro 600 novih slučajeva korone, preminulo šest osoba
Foto: 021.rs
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 9.416 osoba, od kojih je pozitivno 589.
Na respiratorima je 21 pacijent. Ukupno su hospitalizovane 352 osobe.
U Srbiji su od početka epidemije zvanično potvrđena 2.008.143 slučaja infekcije.
 
Procenat smrtnosti je 0,80 odsto. Do 15 časova 4. maja 2022. godine, u Srbiji je sprovedeno ukupno 9.513.479 testova na osobama koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
  • Kristina

    04.05.2022 20:53
    Hepatitis adenoviralis serotip41 napada deci jetru agresivno to je najveći problem sada u Srbiji u pitanju su naša deca. Corona nije ubijala decu, ali hepatitis adenoviralis serotip41 ubija. Kao roditelj i kao lekar mene ova situacija više brine nego situacija sa coronom koja je ispucala svoje.
  • Kristina

    04.05.2022 17:35
    MISTERIOZNI HEPATITIS STIGAO U Srbiju.


    Ovo je sada najveći problem u Srbiji i za nas lekara zato što napada decu i što deca mogu umreti od hepatitisa sumnjivog porekla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.