Poskok ujeo muškarca u dvorištu njegove kuće kod Niša

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) danas je zbrinut muškarac (33) iz Novog Sela kojeg je, u dvorištu njegove kuće, za potkolenicu ujeo poskok.
 Poskok ujeo muškarca u dvorištu njegove kuće kod Niša
Foto: Pixabay
U UKC su rekli da je pacijent primio serum protiv zmijskog otrova i da je hemodinamijski stabilan, ali da je, zbog praćenja stanja, zadržan u Urgentnom centru. 
Minulog vikenda prolaznici su primetili poskoka i na parkingu jednog od tržnih centara na periferiji Niša.
Pretpostavlja se da je tu dospeo tako što se sakrio u vozilu nekog od izletnika koji je po povratku iz prirode svratio u kupovinu. 
 
Na poziv obezbeđenja tržnog centra, volonteri ZOO planeta uhvatili su zmiju i vratili je u prirodu.
  • S56

    05.05.2022 18:27
    Zna se
    Prave zmije su mnogo manje opasne od onih na dve noge.
  • Jeremija

    05.05.2022 11:16
    Zaštitnik
    Sezona, kao i svake godine oko Svetog Jeremije 14. maja... od sredine aprila do sredine juna im je sezona.
    Pogledajte srpske vojničke uniforme iz Prvog Svetskog rata, taj neki rad do kolena i PANTALONE U ČIZMU. Tako da nosite visoke čizme do kolena u ovom periodu i nema problema, ni od krpelja ni od zmija.
  • Darkoni

    05.05.2022 09:14
    Još davnih osamdesetih sam služio vojsku u Kninu.Crvena zemlja teren,neko mesto zmijska jaruga ,poskoci ispod svakog kamena .Nikada nije napao čoveka a spavali smo tamo tri meseca pod šatorčićem zbog renoviranja kasarne.Čak smo često imali bliske susrete.Staro pravilo,ne diraj ga ,ne dira te.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija