Milorad Grčić dobio novu funkciju

Bivši direktor EPS-a Milorad Grčić postavljen je na novu funkciju.

Kako je za Nova.rs potvrđeno u kabinetu predsednika Opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, Grčić je izabran za njegovog pomoćnika.

Ovo je Grčiću druga funkcija otkako je podneo ostavku na mesto direktora EPS-a.

Kratko je vodio Kancelariju za saradnju sa lokalnim zajednicama u tom preduzeću.

Na te je funkcije, praktično pod pritiskom javnosti, zbog lošeg stanja u Elektroprivredi Srbije, podneo ostavku.
 
Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije je u januaru podnelo krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora EPS-a, a tada je ministarka Zorana Mihajlović kazala da svi koji su bili učesnici incidenata i problema u energetskom sistemu moraju da polože račune, jer je reč o nacionalnom i državnom interesu.
 
"Oni su obmanjivali državu i govorili kako su spremni za zimu, a sa prvim snegom je došlo do kolapsa", rekla je tada Mihajlović.
  • Šamlov

    10.05.2022 16:30
    Ako ne platim porez za kuću u tom kvartalu,odma mi stiže tužba,napraviti vezu u učinjenim delima ...ja ne platim porz budem kažnjen dolaze zaplenjivači i secikese,ovakvi likovi naprave državnu štetu,budu unapređeni,e sad ajmo mi građani da malo ne plaćamo obaveze ne mogu nam ništa?????!!!!koja država.
  • Ja

    09.05.2022 21:14
    Izdajnik
    Trebalo je da prenesete sta je rekao predsednik opstine, a rekao je, citiram: 'Imenovao sam Grčića za pomoćnika zbog njegovih zasluga za Obrenovac'. Apel za predsednika Vucica da proglasi Čučkovića izdajnikom i uhapsi ga po bar osnovu trgovine uticajem kao Dijanu Hrkalovic, jer je postavio na funkciju coveka zbog cijeg su neznanja zimus zaustavljeni skoro svi blokovi u termoelektrani "Nikola Tesla" (TENT) u tom istom Obrenovcu. I protiv koga je MINISTARSTVO podnelo KRIVICNU PRIJAVU. Obzirom da radi protiv naroda treba za to i da odgovara. I da, to jeste izdaja sopstvenog naroda. Takodje, Grcicu da se zamrznu sve funcije dok se ne resi tuzba. Predsednik opstine deluje da je umislio da je predsednik drzave i da moze da radi sta hoce, a zna se ko ovde jedini moze da radi sta hoce. Iz toga proistice da je izdao i nas i vas. Bas nas briga jel predsednik Čučković placenik Rusa, Evrope, Amerike ili licnih interesa, izdajnik je izdajnik. ;)
  • VladaN

    09.05.2022 16:44
    Vučiću, Hoće li…
    … “ teleća glava” odgovarati za 500 miliona Eue-a štete u EPS? Ovo vise nije normano? Čime te je “ zadužio”?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.