MUP apelovao nakon nekoliko teških udesa: Slede pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju

Policija je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezniji i da poštuju saobraćajne propise jer se samo prethodnog dana u Srbiji dogodilo nekoliko teških saobraćajnih nezgoda.
MUP apelovao nakon nekoliko teških udesa: Slede pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju
Foto: 021.rs

Juče su u saobraćaju poginule četiri osobe, među kojima je i trogodišnje dete, a više osoba zadobilo je teške telesne povrede, navedeno je u saopštenju uz poruku da su u najvećem broju nezgoda učestvovali motociklisti, a uzrok nesreće uvek je bila prebrza vožnja.

MUP je podsetio da je u saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, motocikl velikom brzinom udario u putničko vozilo, pri čemu su smrtno stradali vozač motocikla i putnici na zadnjem sedištu automobila, među kojima je i dete.

U nesreći koja se juče dogodila na obilaznici oko Požarevca, prilikom preticanja došlo je do direktnog sudara putničkog i teretnog vozila, pri čemu je smrtno stradao dvadesetčetvorogodišnji vozač.
 
Iako se "povećao broj otkrivenih saobraćajnih prekršaja", stanje bezbednosti u saobraćaju nije na zadovoljavajućem nivou, navelo je ministarstvo i najavilo pojačanu kontrolu brzine, vožnje u alkoholisanom stanju, korišćenja sigurnosnog pojasa i prevoženja dece na propisan način, kao i kontrolu vozača motocikala.
  • Milan

    09.05.2022 17:34
    Uzalud apelujete
    Dokle god pred zakonom bude povlascenih bice i divljanja i bice sve vise poginulih i ubogaljenih. Iskompleksiranim i frustriranim ljudima u Srbiji je divljanje i coporativno prebijanje jedini preostali odusak. Znam policajca kome je stradao rodjak koga je pokosio jedan takav divljak na pesackom. Ali i taj policajac je cesto okretao glavu od takvih divljaka, a i pomagao im da se izvuku. Mozda je nekada pomogao bas tom sto mu je pregazio rodjaka.
  • Dejan

    09.05.2022 15:17
    ...
    A Mitrovicevog sina i Lazica ste pustili, Babica ste oslobodili...a sad cete sirotinji da otimate novce zbog pojaseva i svetala?...Opravdavam samo ako ovu akciju budete sprovodili od 21h do 06h!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija