Aktivista Ne davimo Beograd ponovo napadnut

Pokret "Ne davimo Beograd" je danas saopštio da je "njegovog kandidata za odbornika Miloša Vučkovića sinoć ponovo napao batinaš koji je to učinio i na izborni dan 3. aprila".
Vučković je tada fizički napadnut jer je probao da aktiviste Srpske napredne stranke spreči da vode paralelne spiskove birača.  

"Vučkoviću su upućene jezive pretnje da neće živ doći kući, a napadač ga je čekao da izađe iz prodavnice u kojoj su se sreli, sve dok se nije pojavila policijska patrola. Napadač je poznat policiji po nasilničkom ponašanju", naveo je Pokret.

NDMBGD je podsetio da je Vučković na dan izbora prišao grupi SNS batinaša, oni su ga okružili, zatim vređali, a potom ga je jedan više puta udario i izbio mu telefon iz ruke. Napad je i tada prijavljen policiji koja je došla, ali nije privela napadača.
 
"Da je policija tada reagovala i da je napadač kažnjen, možda danas ne bi progonio našeg kandidata za odbornika. Nedopustivo je da nasilje bude način političke borbe, a tolerisanjem ovakvog ponašanja policija nam upravo to govori", poručio je Dobrica Veselinović iz NDMBGD.
 
Ukazao je da će pravni tim pokreta Ne davimo Beograd iskoristiti sve mehanizme kako bi napadač bio što pre procesuiran.
  • orka

    13.05.2022 11:30
    aktivista
    ne zna šta se sme a šta ne sme (vođenje spiska ko je glasao) , tako da aktivista je uzeo pare a nije naučio šta treba da radi !
  • Samo pitam

    13.05.2022 07:46
    Da li je za ovo Ziđin nagradio Vu Lina?
  • Slobodni Liman

    13.05.2022 07:45
    Podrška!
    Svaka čast svim botovima na ovom portalu koji podržavaju i opravdavaju ovaj režim i ovakve postupke.
    Svaka čast svima koji su za dve ili tri črvene, a zna se za šta je to cena, prodali svoje pravo da se bore protiv ovakvih pojava i ovakvog društva.
    Zato smo tu gde smo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija