Krkobabić ponovo na čelu PUPS-a

Milan Krkobabić danas je na sednici Skupštine PUPS-a ponovo izabran za predsednika te parlamentarne stranke.

Delegati iz svih 119 gradskih i opštinskih odbora PUPS-a su dali poverenje Krkobabiću.

"PUPS raste i razvija se. Uz penzionere tu su i poljoprivrednici i proleteri Srbije. Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo osnovni vrednosni stav tri P – penzije prate plate, to je naša tekovina“, izjavio je Krkobabić.

Na svečanoj sednici održanoj u Madlenijanumu, u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naveo da u Milanu Кrkobabiću i PUPS-u ima pouzdane saradnike i ljude koji znaju i umeju da daju pravi doprinos uvek kada je potrebno da se zaštite nacionalni i državni interesi. 
 
Na skupu je saopšteno da od danas ova partija zvanično u svom fokusu ima, pored penzionera i poljoprivrednike i proletere, pa je u skladu sa time od danas pun naziv: Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera - solidarnost i pravda, skraćeni naziv PUPS – solidarnost i pravda.

Teme

PUPS
  • Omladinac

    13.05.2022 13:26
    Samo ga cvrsto drzite... taj barjak mislim
  • pape

    13.05.2022 12:09
    Zjuuu
    "Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo... " Kakva notorna laž!
  • DRMRFR

    13.05.2022 08:19
    Pa kod njih se to prenosi sa kolena na koleno. Ništa čudno, sva tri člana stranke Krkobabić su izglasala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija