Lažni inspektori ukrali milion dinara iz dve beogradske menjačnice

Policija je u Beogradu uhapsila dve osobe zbog sumnje da su, lažno se predstavljajući kao inspektori, ukrali oko milion dinara iz dve menjačnice, saopšteno je danas.
Lažni inspektori ukrali milion dinara iz dve beogradske menjačnice
Foto: 021.rs
Uhapšeni su F.J. (26) i T.B. (38) pošto su krajem aprila i početkom maja, zaposlenima u menjačnicama na teritoriji Zvezdare i Čukarice pokazivali lažne legitimacije, predstavljajući se kao inspektori, nakon čega su od njih tražili na uvid dokumentaciju o poslovanju menjačnica i novac na proveru.
Oni su osumnjičeni da su iz menjačnica ukrali 1.010.815 dinara, a policija je u stanu u kom živi F.J. i u njegovom vozilu pronašla više od 100 grama marihuane zbog čega je osumnjičen i za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga.
Određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave za tešku krađu i lažno predstavljanje, biće privedeni nadležnim tužilaštvima.
  • Njuškalo

    17.05.2022 20:17
    Tako se radi
    Kad je policija utvrdila da je šteta samo milion, odlučiše da "dosole" još 100 grama u auto.
  • Pink prasad

    17.05.2022 18:46
    Moraju se, negde, vežbati. Nego, nisu prošli sav teoretski deo - ne krade se od lopova ili države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.