Iz Dunava izvučeno telo mlađeg muškarca, otac Mateja Periša dolazi u Srbiju

Telo mlađeg muškarca nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, javio je Blic.
Iz Dunava izvučeno telo mlađeg muškarca, otac Mateja Periša dolazi u Srbiju
Foto: 021.rs
Prema saznanjima Blica, garderoba na muškarcu načelno odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.
Telo mlađeg muškarca našli su mornari oko 9:30 sati jutros.
 
Povodom pronalaska tela, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Beogradu.
 
"Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti. Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu", navodi tužilaštvo.
 
Otac Mateja Periša, Nenad Periš, izjavio je da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića.
 
On je za hrvatske medije rekao da se još mora uporediti DNK.
 
"Ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku srećniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd", rekao je Nenad Periš.
 
Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. u Beogradu. On je te noći bio u klubu "Gotik", da bi u jednom trenutku isti napustio i udaljio se. Potom je usnimljen kako trči ulicama, sve do restorana "Savanova". Tu se stepenicama spustio do Save i od tada mu se gubi svaki trag.
  • Zidar

    18.05.2022 18:25
    Sad lepo krivične prijave protiv svih onih vidovnjaka i belih magova....
  • Dragan

    18.05.2022 15:30
    Ah
    U svetu se kad ti nestane bluzak rod uzme DNK da bi žrtvu brzo identifikovali.DNK se uzima u većini stvari.Uzima se osuđenicima,optuženim.
  • 696

    18.05.2022 15:20
    Ukusi su razni
    @Frau Baba

    @micika
    Dobro je da se uvek javi ekspert. Pretpostavljam da je bindžovanje svih sezona CSI Miami doprinelo stručnosti...

    A šta vi gledate? Kako je Grinč ukrao Božić ili nešto o Grdani?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija