U petak ples maturanata u Novom Sadu, u Vrnjačkoj Banji pokušaće da obore Ginisov rekord

Više od 200 maturanata plesaće u petak, 20. maja tačno u podne uz zvuke operete "Slepi miš" Johana Štrausa na glavnom trgu u Vrnjačkoj Banji, u okviru manifestacije "Ples sa Evropom - Maturska parada"
U petak ples maturanata u Novom Sadu, u Vrnjačkoj Banji pokušaće da obore Ginisov rekord
Foto: 021.rs
Osim Vrnjačke Banje plesaće se i na gradskim trgovima Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Jagodine, a u brojnim evropskim državama poput Češke, Mađarske, Slovenije, Austrije i drugih u plesu na trgovima očekuje se ukupno oko 30.000 maturanata.
"Četiri plesa za šest minuta, uz mnogo smeha i dobrog raspoloženja, u promenljivom ritmu, devojke u roze, a mladići u plavim majicama, sa crvenim kišobranima, zaplesaće uz zvuke Štrausove operete. Vrnjačka Banja će sa ostalim evropskim gradovima pokušati da obori Ginisov rekord u broju plesača koji istovremeno plešu, a i ako do toga ne dođe, nećemo mnogo žaliti, jer je ovo nastavak jedne lepe tradicije koja traje već godinama, i verujem da će se maturanti odlično zabaviti", rekao je direktor TO Vrnjačke Banje Ivan Trifunović.
 
Aktivisti Udruženja protiv dijabetesa Novog Sada će prilikom plesa u Novom Sadu podeliti 2.000 velikih postera sa natpisom "Stop dijabetes - Novi Sad", kojima će učesnici poslati poruku podrške svim obolelima od dijabetesa, dok će predsednik tog udruženja Radivoj Mračević odabrati tri najhumanija i najšarmantnija plesna para kojima će biti dodeljene novčane nagrade.
  • Mile rent-a mozak

    19.05.2022 20:28
    Direktor TO Vrnjačka Banja se baš lepo zabavlja, i pokušaće da obori Ginisov rekord po broju krivičnih prijava u Agenciji za borbu protiv korupcije (koje uredno stoje u fioci) i veličini sredstava kojim je oštetio budžet RS za vreme trajanja svojih "vd i direktorskih" mandata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija