Radnica osuguravajuće kuće uhapšena zbog prisvajanja 24.000 evra

Policija je uhapsila zaposlenu u jednoj osiguravajućoj kompaniji - filijali u Kruševcu, M. V. (42), zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica i sumnje da je prisvojila skoro 24.000 evra.
Radnica osuguravajuće kuće uhapšena zbog prisvajanja 24.000 evra
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako se sumnja, ona je od 2010. do 2020. godine sačinila ponude za zaključenje ugovora o osiguranju života sa dva klijenta i po osnovu izdatih polisa životnog osiguranja na njihovo ime, u tom periodu, svakog meseca uzimala po 220 evra na ime uplata premija osiguranja života.
Umesto da primljene iznose redovno uplaćuje na račun osiguravajuće kuće, osumnjičena je to samo sporadično činila, a deo novca prisvajala za sebe čime je pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 23.810 evra i za taj iznos oštetila osigurana lica.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu. 
  • Bane

    20.05.2022 12:49
    Bane
    I ja bi! Kada vidim da svaka vaska krade ili kraducka sto nebi i ja?! Nije uredu,zaista ali......?!
  • Pa

    20.05.2022 08:41
    Pa
    Pa sta ako je drpila tolike pare?!!! Kriza velika a radis sa parama,zelje...ko nebi drpijo? Ovi ostali bageroms otimaju!!!
  • Pa

    20.05.2022 08:41
    Pa
    Pa sta ako je drpila tolike pare?!!! Kriza velika a radis sa parama,zelje...ko nebi drpijo? Ovi ostali bageroms otimaju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.