Ovo su nove cene goriva u Srbiji

Od danas od 15 časova, pa u narednih nedelju dana, litar evrodizela koštaće najviše 202,2 dinara, a benzina BMB 95 premijum 184 dinara.
Ovo su nove cene goriva u Srbiji
Foto: 021.rs
Ove cene predstavljaju skok u odnosu na prošlu nedelju, kada je cena evrodizela bila 202 dinara, a benzina BMB 95 premijum 180 dinara.
Podsećamo, Uredbu o ograničenju cena goriva na benzinskim pumpama Vlada Srbije je usvojila prvi put 10. februara 2022.
 
Od tada, Uredba je u nekoliko navrata produžavana, sve u cilju kontrole cene goriva na tržištu.
Ukupno, cena goriva će biti "diktirana" makar do 31. maja ove godine. Stručnjaci, ipak, očekuju da će i taj rok biti produžen.
  • Ahab

    21.05.2022 07:48
    Bezobrazne cene, iskoristile priliku da voze RIKVERC u napred, dok se jadni friziderko bori svim silama da obezbedi podrsku EU za jos neki sumanuti potez za svoga vahta.
    U medjuvremenu, Madjarska se vozi po 30% nizoj ceni.
    Dobrodosli u ekonomskog papirnog tigra, zemlju dembeliju krezubih lobotomiranih morona, u rajski vrt reciklirane radikalse bande.
    Stvarno nema gored mesta za zivot na severnoj zemljinoj polulopti.
  • Biba

    20.05.2022 20:11
    .
    Sporo ide taj "rikverc"...
  • 313

    20.05.2022 17:40
    Principi su važni
    Ne samo što će vlasti da ispune sve što EU od njih traži, nego će neki da napune džepove. Korisno i jedno i drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.