LSV za dojave bombi: Nesposobni i nedorasli Vulin

Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva sve nadležne državne organe da što hitnije reaguju povodom sve učestalijeg uznemiravanja javnosti lažnim dojavama o podmetnutim bombama.
LSV za dojave bombi: Nesposobni i nedorasli Vulin
Foto: 021.rs

LSV zahteva reakciju jer, kako kažu, "nema vremena za čekanje".

"Roditeljima nije nimalo prijatno kada imaju saznanja da su im deca, možda, ugrožena, te da su mesta u kojima oni borave, možda, minirana. Ovakve pojave doprinose osećaju straha kod građana. Broj prijava o podmetnutim bombama na javnim mestima i ustanovama svakodnevno raste, a nesposobni i bahati ministri ništa ne rade i čekaju da kriza prođe. Dodatni problem su onlajn nastave, blokiranje rada institucija u kojima je prijavljena bomba", napominje LSV.
Oni dodaju da je ovo klasičan akt terorizma i maltretiranja građana Srbije i ukazuju na to da je vlada nedorasla izazovu i nesposobna da reši novonastalu situaciju.
 
"Nažalost, jasno je da vlada nije bila u stanju da sa nesposobnim i zadatku nedoraslim ministrom Vulinom za dve godine mandata kreira procedure koje su potrebne za rešavanje ove i sličnih kriza. LSV zahteva reakciju jer nema vremena za čekanje. Sprečite maltretiranja građana naše zemlje", saopštila je ova stranka.
 
Podsetimo, celu nedelju obeležile su lažne dojave bombi, a juče je na udaru bio i Novi Sad - sve osnovne škole dobile su preteći mejl, dok je dva dana ranije stigao i u Klinički centar Vojvodine. Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama stigle su na mejl adrese direktora svih osnovnih škola na teritoriji Školske uprave Novi Sad, koja obuhvata Južnobački i Sremski okrug (134 škole), te se ispostavilo da su sve bile laže.
 
Novosadska policija uhapsila je 42-godišnjeg B.M. iz Barajeva, zbog dojave o bombi u Novom Sadu.
  • zgađen

    21.05.2022 18:45
    Trudi se, al' ne vredi
    Sudeći po slici julin je jako zabrinut, ali se takođe čini da nema mnogo ideja.
  • Инспектор Вишекруна

    21.05.2022 15:59
    Кад размислим
    исти су!
    Волин брани Србију једнако успешно као љига Војводину.
  • Banderaš

    21.05.2022 15:25
    Gnosticizam
    Za Vulina je jedini spas da se pod hitno približi Bogu i spase sebe od svega sto ga čeka,ovakvog kakav je i kako radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija