Osumnjičeni za trgovinu drogom tvrdi da je adaptirane konzerve dobio za rođendan

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan N. V. (44) iz Beograda.
Osumnjičeni za trgovinu drogom tvrdi da je adaptirane konzerve dobio za rođendan
Foto: 021.rs
U njegovom domu je pronađena veća količina narkotika, kao i prerađene konzerve piva "amstel", za koje se sumnja da su bile namenjene prenosu droge.
 

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490,38 grama hašiša, želatinasta masa za hlađenje, kao i vagica za precizno merenje i 1.150 evra, navodi se u saopštenju tužilaštva. Osam komada prerađenih konzervi pronađeno je u kući, koju osumnjičeni koristi.

Osumnjičenom N.V. se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
On je na saslušanju u tužilaštvu negirao izvršenje krivičcnog dela i izneo je svoju odbranu.
 
Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor kako ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.
 
Kako Tanjug saznaje, osumnjičeni se branio tvrdnjama da je pronađena droga za njegovu ličnu upotrebu, dok je za konzerve tvrdio da ih je dobio za rođendan pre pet godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.