Dojava o bombi stigla u bolnicu u Srbiji, niko nije otvarao mejl dva dana

Dojava o bombi bila je pristigla i u jednu bolnicu u Srbiji, ali se to nije saznalo odmah, jer niko nije otvarao mejl dva dana.
Dojava o bombi stigla u bolnicu u Srbiji, niko nije otvarao mejl dva dana
Foto: Pixabay

To je, gostujući na TV Prva, rekao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, ne otkrivši o kojoj bolnici i u kom mestu se čitav slučaj dogodio.

Po njegovim rečima, stigla je dojava o bombi, ali niko od zaposlenih nije otvorio mejl dva dana. Tek kad su to učinili, pozvali su policiju.

Vulin je naveo da je u brojnim mejlovima o dojavama kao razlog navođeno da su bombe postavljene jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji.
 
"Ali, da uvedemo sankcije Rusiji, mislite da pretnje ne bi stigle sa druge strane? U velikim zemljama, Rusiji, Americi... postoji epidemija ovakvih dojava. To je, jednostavno, nešto sa čime morate da živite, a na nama je da uradimo maksimalnu preventivu, ono što je do nas. Ipak, u jednom danu da pregledamo nekoliko hiljada objekata, fizički nije moguće", rekao je Vulin.
 
Čitava ova situacija neodoljivo podseća na satirični tekst koji je objavio portal Njuz.net. Kako su objavili pre nekoliko dana, dojava o bombi je propala jer se u opštini niko nije javio na telefon.
  • Roko

    22.05.2022 22:12
    Ovo je Srbija bre
    Ja nisam iznenađen. A vi?
  • Dr.Nebojša

    22.05.2022 21:22
    Čekaj malo
    Zar vi čitate mejlove?
  • Mile

    22.05.2022 19:27
    Cudno
    Ma skontali su da nakon 100 laznih dojava, i 101 ce biti lazna, pa je nisu prijavili, dok nije došla druga smena i neko uplasniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija