Čanak: Putinova Rusija je ono što je bila Hitlerova Nemačka

Predsednik LSV-a Nenad Čanak, gostujući u sarajevskom Pressingu, optužio je Rusiju da stoji iza dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i BiH.
Čanak: Putinova Rusija je ono što je bila Hitlerova Nemačka
Foto: 021.rs
Čanak je rekao da Rusija to radi s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Dojave o bombama prvo u Srbiji, a potom u regionu i Bosni i Hercregovini je došla direktno iz Rusije, jer ova država, kaže Čanak, putem sajber napada, a ne tenkovima, kreće u divljaštvo i stvaranje straha, objavio je N1 Sarajevo.
"Kako mislite da se ne vidi veza kada je čitav region, čitava bivša Jugoslavija, osim Slovenije, pošto je ona drugačija priča, sve ostalo je sistem spojenih sudaova i ne može da se nešto desi na jednom mestu, a da to ne da pozitivne ili negativne rezultate, nažalost obično negativne, i u drugim delovima regiona. Potpuno je jasno da je ovoga trenutka Rusiji Vladimira Putina potrebno da otvori nova žarišta i da napravi nove probleme", rekao je Čanak.
 
Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina Čanak je okarakterisao kao multilateralnog netalentovanog čoveka čije reči nemaju težinu.
 
"Putinova Rusija je ono što je bila Hilterova Nemačka pre 100 godina, to je neprijatelj civilizacije", dodao je Čanak.
 
Rusija radi sve s ciljem da se narodi na Balkanu međusobno "zakrve", kako bi se skrenula pažnja sa njihovih zlih aktivnosti, naveo je Čanak, i dodao da Putina ne interesuje Balkan.
 
"Mi smo žetoni u pokeraškoj partiji sa Zapadom, pustiću vam Balkan, neću ga zapaliti, a vi ćete nam pustiti Krim i Donbas na miru", kaže Čanak.
  • Milo

    30.05.2022 14:01
    Нормалној особи није јасно чиме је чанак заслужио да коментарише једну Русију и њеног председника ко год да је.Ко је он да се помиње у било ком контексту?!
  • MK

    27.05.2022 23:49
    Džingis Kan
    @Lao Ce Bu
    Samo proveravam, Vi to proglasiste Čanka za Zlatoustog i poredite ga sa Džingis Kanom? Uzgred, Džingis Kan se proslavio (ako se to može smatrati slavom) delom, osvajanjima! A Čanak, nema baš neko delo, sem pokoji izgred, ali ipak dimenzija uličnog huliganstva, pa se teško može porediti, a nije poznato šta je on to osvojio, osim srca obožavalaca kao VI?
  • NS

    27.05.2022 22:59
    ?
    Čita čovek ovo pa se pita šta je to Čanak u pravu, kao što neki kažu? Da je Putin Hitler, a Rusija valjda Nemačka? Pa, trebalo bi ipak znati nešto, kad se ovako nešto izjavi! Može biti da je stvarno posipan neki prašak iz aviona, pa se ljudi malo pogubili i pomešali stvari! Ne sećam se da je Čanak optuživao da su fašisti one koji su nas ono malo bombardovali i ubijali!
    Ko god zna ko je i šta je Čanak, šta je radio, sve bi trebalo da mu je jasno, ali eto, nije! Sad, šta on zapravo radi, ne mislim za šta se formalno školovao, to mu je mama sređivala, nego šta ume da radi, kakav posao radi da zaradi tu silnu hranu koju mora da pojede da bi postao ovoliki, to izgleda niko ne zna, što je baš čudno!
    A i moda mu je malo neobična! Neko ko je baš takav antifašista kao što stalno trubi, ne bi baš trebalo da nosi uvek crnu košulju, niste primetili? Može biti da on to zbog linije, crna boja pravi osobu vitkijom! Sad, doduše, mora da je rentabilno pričati na sav glas šta misli o Putinu, valjda to čuje ko treba da čuje, i ume da ceni i nagradi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija