Ćuta će tražiti podatke o tome koliko vile u kojima su Nikolić i Brnabić troše struje

Aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta od Elektrodistribucije Beograd zatražiti da građanima predstave račune za struju i infostan za vile koje koriste Tomislav Nikolić i Ana Brnabić.
Ćuta će tražiti podatke o tome koliko vile u kojima su Nikolić i Brnabić troše struje
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, to su računi koje plaćaju građani Srbije za državne službenike "koji bespravno koriste luksuzne objekte".
Ističe se da se ne može godinama krasti ugalj, termoelektrane ložiti na blato, opraštati dugovi državnim preduzećima, neočitavati struja partnerima Srpske napredne stranke, a da građani to sve plaćaju iz svog džepa.
"Pozivamo bahate državne službenike Brnabić i Nikolića da nas ne uče kako se štedi struja i zavrću sijalice, već da pod hitno zavrnu ključ u bravi napuštajući nelegalno useljene vile, a novac za održavanje tih vila hitno preusmere u fond za plaćanje struje najugroženijim članovima društva", ističe se u saopštenju.
  • ljilja

    27.05.2022 19:29
    Ne vredi pricati . Ovaj narod -65 % je prirodno inteligentno glup.
  • Av

    27.05.2022 12:33
    Neko ovakav nam je trebao bez mrlje, glasan i ko ima istrajnost da izgura
  • dobrivoje

    27.05.2022 12:11
    @Dejan 27.05.2022 • 07:42
    Ama niko se nebori protiv rezima nego da dođe na vlast, e sad mi biramo čija nam vlast odgovara,kakva crna borba protiv režima ,mnogo ste filmova gledaali..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija