Posle nevremena deo Borče više od sedam sati bez struje

Dobar deo Borče ostao je bez struje jutros oko 5h, nakon nevremena.
Posle nevremena deo Borče više od sedam sati bez struje
Foto: Pixabay
Kako javljaju građani za N1, delovi Borče - centar 3, 4 i 5 nemaju struju, kao i naselje Zbeg.
Građani se žale da se na brojeve telefona EDB niko ne javlja i da ne mogu da prijave kvar od jutros, niti da saznaju kada će dobiti struju. Nema ni dosadašnje prakse – da operateri snime glasovnu poruku sa obaveštenjem o prestanku snabdevanja, već se samo može čuti da su "svi operateri zauzeti" celo jutro, dok na sajtu nema obaveštenja, navode čitaoci N1 iz Borče.
Na sajtu Beokoma, takođe, nema nikakvog saopštenja i portal N1 pokušava, takođe bezuspešno, da stupi u kontakt sa nadležnima za medije iz ove institucije, kako bi saznali kada će građani da dobiju struju.
 
U međuvremenu je na sajtu Beokom, nešto posle 13h, izašlo saopštenje o tome koja su planirana isključenja za ponedeljak, ali o Borči - ni reči.
  • micko

    28.05.2022 14:21
    Ima ona od Džeja: Budim se često u Borči,a znam da nisam ni pijan ni lud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija