Prijepolje: Policajac osumnjičen da je službenim vozilom prevozio više od 32 kilograma marihuane

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila pripadnika granične policije B. D. (49) i njegovu prijateljicu S. D. (38).
Prijepolje: Policajac osumnjičen da je službenim vozilom prevozio više od 32 kilograma marihuane
Foto: 021.rs
Policija je saopštila da je u podrumu kuće osumnjičene S. D. u Prijepolju pronašla 30 pakovanja sa više od 32,7 kilograma biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prethodno je "policijski službenik B. D., po napuštanju patrole za nadzor državne granice prema Crnoj Gori, kako se sumnja, službenim autom prevezao torbu u kojoj se nalazila droga do kuće S. D."

Oboma je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu.
 
Takođe, navedeno je da će Sektor unutrašnje kontrole MUP-a, u saradnji sa Policijskom upravom Prijepolje i nadležnim tužilaštvom, nastaviti rad na tom slučaju.
  • Joca

    29.05.2022 07:23
    Ima li razlike?
    Policajac, kriminalac, ima li u Srbiji uopste razlike?
  • w/e

    28.05.2022 21:31
    drot
    Kad porastem bicu policajac, da mogu da dilujem i zavodim red.
  • Tamo 'vamo

    28.05.2022 21:15
    On kaze : zivela droga ja ziveo burek,njegov manijacki mozak je popio krek. Neka bliza istorija u kojoj je I tada bilo I te kako droge. Sada policajac diler,kako li je sada... Sta poruciti deci ,ne droga ,Ili ne policijska akademija. Hm hm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija