Let Er Srbije kasnio sedam sati, pilotu istekla smena

Let Er Srbije koji je trebalo da iz Beograda poleti za Tivat u 10.10, krenuo je tek u 17.24, prema podacima sa sajta Aerodroma Nikola Tesla.
Let Er Srbije kasnio sedam sati, pilotu istekla smena
Foto: 021.rs

Pilot se popodne obratio putnicima i obavestio ih da je njemu smena gotova i da moraju da sačekaju drugu posadu, čuje se na snimku koji su putnici dostavili portalu Nova.rs.

Nikola Nešić iz Kragujevca rekao je za portal Nova.rs ispričao da je let Er Srbije iz Beograda do Tivta, trebalo da bude jutros u 10.10, pa je u startu pomeren na 11.50. Pošto pomeranje leta nije bilo drastično, putnici su sačekali taj termin, ali onda im je ponovo javljeno da se let odlaže na 13.30.
 
Međutim, iako su tada putnici ušli u avion, on nije poleteo u predviđenom vremenu, a putnici su se u međuvremenu iskrcali iz aviona. Pilot je putnike obavestio da mu se završila smena, te da će morati da sačekaju novu posadu.
 
"Zakon mi ne dozvoljava. Ovako rano, kako mi počinjemo, ja ne smem da radim preko 10 sati. Što znači, da je moje vreme upravo isteklo, ja sedim sada sa vama još pola sata. I ja čekam drugu posadu. A meni bi bilo lakše da vas sada izbacim iz aviona, da izađete u gejt, pa onda kad dođe druga posada da uđete. Vi sad i ovako i onako ne možete da krenete nigde, zbog slota koji mi imamo", čuje se na snimku koji je Nikola dostavio portalu Nova.rs.
 
Kako je rekao, posle toga su napustili avion i sa sobom izneli sav ručni prtljag, a ponovo su morali da prođu i celokupnu bezbednosnu proveru.
 
Prema podacima sa sajta Aerodroma Nikola Tesla, let je realizovan u 17.24.
  • Sabahudin

    29.05.2022 08:13
    Omerović
    U Smrdiji se ništa nije promenilo još od vremena kada je snimljen film "Život je lep". Tamo je mašinovođa iz istog razloga zaustavio voz...
  • Eon

    29.05.2022 07:10
    Može u Srbistanu
    Pilot je bio u pravu. Ono što se desilo ne ide u korist aerodroma, ali pošto je ovo Srbija, bre, nije neko iznenađenje.
  • po onom

    29.05.2022 03:54
    šta piše, pilot nije kriv, ali
    je Air Serbia ubedljivo najgora avio "kompanija" u regionu. A i šire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.