ANKETA: Da li biste ukinuli rijaliti programe?

Rijaliti programi koji se emituju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom postali su sinonim za promociju kiča, nekulture, kriminalaca, nasilja...

Rečenica o tome kakav poligon vrednosti plasiraju rijaliti programa na televizijama pod direktnom kontrolom aktuelne vlasti, mogla bi da se nastavi.

Nasuprot tome, neki bi rekli da je ono što se vidi u tim programima upravo ono što Srbija danas i jeste. 

Nadležni na kršenje zakona u rijaliti programima, na uživo prenošenje nasilja - ćute. Poruka je - promenite kanal.
 
U anketi pred vama recite da li biste ukinuli rijaliti programe kakvi se emituju na nacionalnim frekvencijama, a u komentarima obrazložite zašto.
 
Polls
  • Aleksej

    03.06.2022 07:12
    Strava i uzas
    Zasto ukinuti? Pa vecina ljudi to voli da gleda.
  • Mali Aco

    02.06.2022 07:28
    Ja bih napravio rijaliti koji bi se zvao Banovina i nominacije bi bile svakodnevno...Ako nisi napredan,zavrsio neki educons,fimek ,poltron,ako ne maltretiras okolinu i ne zajebes svaki posao a uzgred nisi bar kordinator-sef-nacelnik sa platom od 150.000dinara i ne cinkaris sve i svasta nije to za tebe ajmoooo.....Izolacija bi se nalazila u skupstini Vojvodine posto je tamo decenijski odmor..
  • Zemlja čudesa

    02.06.2022 05:45
    Nikako
    Ne treba ukidati to rijaliti đubre. Neophodno je budale ostaviti u uverenju da su dovoljno pametni, tako se lakše manipuliše masom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.