VIDEO: Stotinak pristalica došlo da podrži Vučića u davanju zakletve, tu je i crveni tepih

Stotinak građana okupilo se ispred Skupštine Srbije u centru Beograda gde će u 11 časova početi posebna sednica parlamenta na kojoj će novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić položiti zakletvu.
Ispred zgrade skupštine postavljeni su video bim i zvučnici preko kojih okupljeni građani mogu pratiti polaganje zakletve a oko ulaza je postavljena metalna ograda iako obezbeđenje pušta deo građana da uđu u taj prostor.
Na plato ispred Doma Narodne skupštine Srbije stigla je delegacija Srpske liste kako bi "pružila podršku" predsedniku Srbije, a sa njima grupa građana za koje se nezvanično može čuti da su iz više mesta sa severa Kosova.
U neposrednoj okolini Skupštine Srbije raspoređen je veći broj policajaca, a pred ulazom u zgradu parlamenta su postrojeni pripadnici Vojske Srbije koji čine počasni špalir.
 
 
Saobraćaj u tom delu Beograda i dalje se odvija nesmetano.
 
Posebna sednica parlamenta počeće u 11 časova.
 
  • Stohadin

    31.05.2022 18:41
    Inauguracija
    Samo bez nervoze.
    Biće repriza za dve godine.
    Oni koji nisu bili ove idu za dve godine.
    Prijave od danas u mesnim odborima.
  • lala

    31.05.2022 13:51
    A ŠTA IMAM DA GLEDAM
    Ta sta tu ima da se gleda. Bolje nam biti neće. Agonija se produžava.
    Deca nam odlaze, ostaje zemlja staraca, sirotinje, i kurumpiranih i bogatih političara, o drugim kriminalcima nema šta ni da se priča, sve ih je više.
  • Partibrejker

    31.05.2022 12:52
    Fuj, pljuc, bljak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.