Ćuta: Prihvatiću poziv mandatara za sastav nove Vlade samo uz prisustvo novinara

Aktivista Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da će se odazvati pozivu mandatara na razgovor za formiranje nove Vlade, ali da ne bi prihvatio poziv da učestvuje u novoj Vladi.
Ćuta: Prihvatiću poziv mandatara za sastav nove Vlade samo uz prisustvo novinara
Foto: 021.rs
Jovanović je rekao da bi se odazvao razgovoru s mandatorom uz uslov "da tom sastanku prisustvuju mediji i da bude prenošen uživo".
"Prihvatiću razgovor, pod uslovom da novinari budu prisutni na sastanku i pod uslovom da bude prenošeno uživo. Da narod vidi kako ti sastanci izgledaju", kazao je Jovanović na potpisivanju deklaracije o ujedinjenju Ekološkog ustanka, Skupštine slobodne Srbije i gradjanske platforme "Akcija" koji će ubuduće nastupati kao jedna politička organizacija.
Da neće učestvovati u Vladi Srbije, ukoliko bi takve ponude bilo, izjavili su i presednik Zajedno za Srbiju i pokretač građanske platforme "Akcija" Nebojša Zelenović i kandidatkinja na izborima za predsednika Srbije Biljana Stojković.
  • Мунгос

    02.06.2022 11:19
    Штета да Ћута не прихвати позив мандатара за састав нове владе.
    Зато што он, као миљеник Зелене Агенде, може много да допринесе уништењу српских енергетских потенцијала. И тиме стекне бесмртну славу код добротвора човечанства окупљених у организацију Europien Grűnen Banditen.
    Зорана Михајловић му није ни до половине интелектуалног капацитета.
  • Pera Peric

    02.06.2022 09:52
    Ma ko vas uopste i pita?
  • Ops

    02.06.2022 08:00
    Preletac stari Cufta. Samo novcanike da paze ljudi u njegovoj blizini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija