FOTO: Ovo je Čarobni breg, odmaralište na jugu Tare s kog se pruža neverovatan pogled

Tara je retko neurbanizovano, netaknuto planinsko područje kojem se iz godine u godinu vraća sve više posetilaca iz svih delova Srbije.
FOTO: Ovo je Čarobni breg, odmaralište na jugu Tare s kog se pruža neverovatan pogled
Foto: 021.rs
U južnom delu ove planine, na skijalištu Iver, posetioce čeka pravi hedonistički doživljaj u prirodi - konačište Čarobni breg.

Na nadmorskoj visini od 1.350 metara, Čarobni breg je savršena izolacija od gužve i buke u najvišoj zoni zaštite parka prirode, sa kog se pruža neverovatan pogled i koji pruža ugođaj kakav ćete zapamtiti.

Domaća trpeza i veliki izbor kvalitetnog pića samo će upotpuniti doživljaj koji pruža ovaj dragulj prirode i svežeg vazduha. Smeštaj je organizovan u ukupno 21 sobi za dve do ukupno pet osoba, sa odličnom Wi-Fi konekcijom, salama za grupni i individualni rad, potpunom opremom za svaku priliku i posebnim pogodnostima po želji gostiju.
 
 
Tako se trpeza prilagođava potrebama pojedinaca - od veganske i vegeterijanske do kuhinje bez alergena, uz garanciju svežine i ukusa prirodnih predela koje pamti svako ko poseti Čarobni breg.
 
Boravak upotpunjuje aktivan odmor na mnogobrojnim destinacijama u blizini - provozajte se "Šarganskom osmicom" i popijte kafu u lokalnom restoranu na železničkoj stanici. Ručajte u Mećavniku, turističkom mestu koje godišnje okuplja na hiljade posetilaca, a obiđite i Mitrovac na Tari i Banjsku stenu, najatraktivniji vidikovac u okviru planinskog odmarališta.
 
Oduševiće vas jezero Zaovine, ali i Perućac, koji je redovno odmaralište lokalnog stanovništva i prava oaza mira.
 
 
Svoju rekreaciju možete u potpunosti da ispunite i u okviru kompleksa Čarobnog brega, gde vas očekuju organizovane ture rekreativnog šetanja u dužinama i do nekoliko desetina kilometara. U zimskom periodu, Čarobni breg pruža i usluge organizovanja časova skijanja, što je idealno za početnike. 
 
Uveče imate priliku da posmatrate zvezdano nebo uz logorsku vatru, na čistom vazduhu, sami ili u odabranom društvu.
 
Uhvatite neke od posebnih letnjih ponuda Čarobnog brega - tu su pecanje, kupanje, kajaking i planinarske rute uz koje ćete napuniti baterije i napraviti uspomene koje ćete rado deliti s drugima. U avgustu ćete prisustvovati pravoj nebeskoj atrakciji u okviru letnjeg kampa Čarobnog brega - kiši meteora.
 
Upotpunite avanturu vožnjom električnih bicikala ili drugih motorizovanih vozila u okviru kompleksa i testirajte svoja umeća.
 
Po ceni od 4.100 dinara, dobićete noćenje sa doručkom u udobnom, potpuno opremljenom smeštaju Čarobnog brega. Popust od čak 50 odsto omogućen je deci uzrasta od sedam do 12 godina, dok je boravak potpuno besplatan za mališane mlađe od sedam godina.
 
 
Tu su i mogućnosti bukiranja polupansiona ili punog pansiona, a detaljnije informacije o terminima rezervacija dobićete na broj telefona 064/4888-547 ili na mejl info@carobnibreg.rs.
 
Posetite Fejsbuk i Instagram stranicu Čarobnog brega za još uvida u fantastične ponude koje su vam na raspolaganju već sada. Obezbedite svoje mesto na vreme i doživite Taru.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija