Tržišni inspektor uhapšen u Leskovcu, osumnjičen za primanje mita

Policija je uhapsila P.S. (61), republičkog tržišnog inspektora Odeljenja tržišne inspekcije u Leskovcu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.
Tržišni inspektor uhapšen u Leskovcu, osumnjičen za primanje mita
Foto: 021.rs

Uhapšen je i Lj.D. (59), odgovorno lice SUR "Zeka" iz Leskovca, osumnjičen za primanje mita u pomaganju.

Kako se dodaje u saopštenju MUP, protiv muškarca (47), odgovornog lica TR "Milan SMJ" iz okoline Leskovca biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita.
Navodi se da se sumnja da je P.S. u dva navrata od četrdesetsedmogodišnjaka u čijoj radnji je, u martu ove godine, prilikom kontrole uočio nepravilnosti, tražio ukupno 17.130 dinara kako protiv njega ne bi pokrenuo prekršajni postupak, dok je novac po njegovim instrukcijama, kako se sumnja, preuzeo Lj.D. i predao ih P.S.
 
Od osumnjičenog P.S. oduzet je novac koji je kod njega pronađen prilikom hapšenja.
 
P.S. i Lj.D. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • D

    05.06.2022 21:34
    Cc
    Ala taj inspektor bedno zivi kad mu je dosta mito od 17130dinara...kakvi smesni tekstovi
  • e

    04.06.2022 07:45
    r
    Tržišni inspektor?Sud?Pre dvadeset godina nisam htela da sarađujem sa inspektorom tj. da ga častim, predmet je otišao na sud .Za 600 dinara ,tadašnjih 10 eura protiv pravne stečene dobiti ,dobila sam godinu dana uslovnog zatvora.Šok.Stalno pišem o tome I sve ostaje isto.Koga hapse , koga kažnjavaju!!!!!MENI JE STVARNO MUKA, A VAMA?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.