FOTO: Vučić otvorio konkurs za najlepšu fotografiju Srbije - nagrada za najviše lajkova

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić pozvao je danas građane da učestvuju u foto-promociji prirodnih lepota i najavio da će primiti autora čija fotografija bude nagrađena.
FOTO: Vučić otvorio konkurs za najlepšu fotografiju Srbije - nagrada za najviše lajkova
Foto: 021.rs
On je naveo da će "najlepša fotografija biti odabrana i objavljena na Instagramu predsednika republike @buducnostsrbijeav".
 
Pozvao je građane da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šalju fotografije.
"Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke. #nasanajlepsaSrbija #fotokonkurs", objavio je Vučić na svom instagram profilu.

Kako je dodao, građane poziva "kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje".

  • goran

    05.06.2022 22:00
    raspad privrede nisa
    Da posaljem slike unistene masinske industrije NIS da pogledaju sta je ostalo sramota neko vam to ostavi da radite a vi to prodate na kilogram sad nam Turci prave mostove , a mi glupi tako nam treba , a da nis je poznat po motanju kablova za auto industriju ROBOVI ZA VEK VEKOVA
  • Msp

    04.06.2022 16:42
    Slikacu
    Totalno razje...u ulicu posle radova na uvođenju kanalizacije u Beocinu kojom nemogu da prođu kola a prolasku peške da ne govorim posut krupni šljunak koji je kiša već odnela činiće posebnu lepotu u ovoj slici.
  • Fotograf

    04.06.2022 16:21
    Hocel biti para od te pobednicke fotografije, malo stimulansa fotografima, nije oprema za dzabe, sta imam od tog da me majstor fotografije, nas predsednik, pomazi po glavi, reklama mi ne treba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija