Mladić uboden nožem u Beogradu, pronašli ga prolaznici

Mladić star između 20 i 30 godina uboden je danas posle podne nožem.
Mladić uboden nožem u Beogradu, pronašli ga prolaznici
Foto: 021.rs

Ekipa Hitne pomoći je brzo reagovala i odvezla ga u Urgentni centar.

Ovo je rečeno Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

Prolaznici su zatekli teško povređenog mladića kod ulice Ljube Didića iz pravca OŠ "Oslobodioci Beograda", preneli su beogradski mediji.

  • xZx

    06.06.2022 07:45
    Evidentno
    @ El Chapo

    Pa nije baš tako. U zadnje vreme je opao broj sačekuša a manje se koriste i kalašnjikovi. Uglavnom se bocka noževima i lome se ruke. To je osetan napredak u pozitivnom smislu.


  • Zidar

    05.06.2022 21:02
    Nakon pada Veljovog klana, situacija se malo smirila, i sa mafijaškim ubistvima, i sa ovim low-level uličnim nasiljem. Sad se opet zahuktava....
  • El Chapo

    05.06.2022 20:41
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.