MUP: Policajci pomogli devojčici sa teškoćama u razvoju, biće nagrađeni

Saobraćajni policajci su u Beogradu pomogli devojčici sa teškoćama u razvoju koja je na ulici izgubila svest, da što pre stigne lekaru.

Ovo je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Patrola u kojoj su bili Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić je u centru Beograda zatekla ženu s devojčicom u invalidskim kolicima koja je naprasno izgubila svest, i odmah su ih službenim vozilom odvezli do bolnice.

"Zahvaljujući brzoj reakciji dvojice policajaca, devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli", navodi se u saopštenju.
 
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio je policajcima Rakićeviću i Iliću koji će, kako je najavljeno, biti nagrađeni.

Teme

MUP
  • Nenad

    09.06.2022 11:07
    Lepo, ali to i jeste posao policije, nije samo lemanje gladnih radnika i spijanje opozicije. Uzgred, jesu to uniforme iz secondhanda?
  • Lol

    06.06.2022 12:40
    Haha ovi kad jedan dan urade svoj posao budu nagradjeni. Hteli bi cesce ali onda ce se videti da inace dzabalebare u kladarama i kaficima
  • Smiljana

    06.06.2022 10:47
    Svaka čast. Malo da čitamo i dobre vesti. Volim dobre vesti. Dobra dela i treba da se nagrade. Spasiti nekom život nije mala stvar. Iako im je to posao, zašto ne bi ljude još više motivisali. Neki bi pojedinci samo da kritikuju i oduzimaju energiju? Ne razumem maliciozne komentare pojedinih građana ali to potvrđuje hipotezu da svako daje ono što nosi u sebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija