Vučić: U junu nećemo dobiti ništa od EU, razmišljam da li da idem na samit

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija mora da požuri na svom evropskom putu i da jedina neće napredovati u junu.
Vučić: U junu nećemo dobiti ništa od EU, razmišljam da li da idem na samit
Foto: 021.rs

"Srbija mora da požuri na svom evropskom putu zato što je to najbolje za Srbiju, to je najbolje za našu decu", rekao je Vučić za RTS.

Istakao je da razmišlja da li će prisustvovati predstojećem samitu EU-Zapadni Balkan, koji je zakazan za 23 jun.

"Mi ćemo biti jedini koji ništa nećemo napredovati u junu, razmišljam da li da idem na samit u junu", rekao je i dodao da Srbija ne sme zbog toga da odustane da bi u decembru dobili "mnogo toga".
 
"Nemački kancelar Olaf Šolc u Beograd dolazi sa teškim porukama za nas, koje se dobrom delu ljudi neće dopasti", izjavio je Vučić.
 
Tih nekoliko sati razgovora od velikog su značaja za nas, ocenio je Vučić, podsećajući da je Namačka najveći investitor u Srbiji.
  • Max

    08.06.2022 08:32
    Sta ocekivati od EU kad radimo sve kontra. Stitimo Ruske interese, a interese EU stavljamo u cosak. A onda opet ocekujemo da EU daje i smatra nas za deo nje. Nikad se necemo opametiti i uvek cemo biti na periferiji normalnog zivota.
  • q

    07.06.2022 14:30
    q
    @Panonian imas smisla za politiku i manipulaciju pa me cudi da do sada nisi uspeo u politici ( a mozda vec i jesi),to sto si napisao za politicki vrh koji se slepa uz Rusiju zbog kriminala i sl,takodje vazi i za EU politikante koji se slepaju uz tu pricu da bi ostvarili korist. Stvari nisu crno bele i u EU su politicari korumpirani i povezani sa kriminalom. Propaganda uspeva svugde a ne samo u Srbiji(dokaz za to je sto za samo mesec dana zavladala u celom svetu Rusofobija koja se kosi sa svakim moralnima nacelom ljudskih prava). Zapitate li se nekad zasto US gradjane niko nije targetirao u svetu zbog Jemena,Jugoslavije i sl. Ratna propaganda i psihologija krda je cudo. Medjutim, mi ne moramo da podnosimo zrtve i da ispravljamo sve krive Drine u svetu i da dokazujemo svima licemerje zapada, previse smo slabi i malobrojni da se busamo u prsa. Ako slepa privrzenost Rusiji dovede Srbiju do rata, prve zrtve ce da budu Srbi u Bih, oni su prva linija odbrane kao sto je bilo 90ih. Zapitate li se nekad zasto Nato- NVO propagandisti pre svega napadaju njih (jer su svesni da su glavni bedem Srbiji - Rusiji )?
  • Mastodont

    07.06.2022 12:15
    @Nikola

    Zar to nije pitanje za vas indijance iz raznih vuko*ebina koji ste došli ovamo da slavite svoje bradate pedofile i ratne zločince, pa se čudite što se normalnom svetu gadite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija