Kreni-promeni: Više od 56.000 potpisa da Pink i Hepi ne dobiju nacionalnu frekvenciju

Organizacija "Kreni–promeni" saopštila je da je za pet dana prikupljeno više od 56.000 potpisa podrške zahtevu da se televizijama Pink i Hepi ne dodeli nacionalna frekvencija pri novoj dodeli.
Kreni-promeni: Više od 56.000 potpisa da Pink i Hepi ne dobiju nacionalnu frekvenciju
Foto: Pixabay
Pokret je ocenio da TV Pink i TV Hepi krše Zakon o elektronskim medijima.

"Iako su opšti pružaoci medijskih usluga, što znači da moraju da imaju dokumentarni, kulturni, naučno-obrazovni i dečji program, ove dve televizije sa dečjim programom imaju veze samo kada u studio pozovu političara za kog svedoci tvrde da podvodi maloletnice. Imamo obavezu da stanemo na put takvim gadostima, bez obzira na potencijalna neslaganja, politička razilaženja, ili različita opredeljenja", navela je ta organizacija.

Podsećaju da nadležne institucije godinama ćute na svako kršenje zakona od strane TV Pink i TV Hepi.
 
"Nasilje nad ženama, napadi, tuče i psovke, pornografija, kao i unošenje oružja samo su neke od scena koje su građani mogli videti na nacionalnim frekvencijama zbog sadržaja koje krajnje neodgovorno i nemarno emituju Pink i Hepi", zaključuju u "Kreni-promeni".
 
Onlajn peticija nalazi se OVDE.
  • Veskocaca

    18.06.2022 14:45
    Za vracanje kulturnog sadrzaja
    Ja sam za to da svaka televizija vrati kulturni sadrzaj sto se tice happyja I pinka slazem se ukinuti im frekvencije pink je nekada bila normalna televizija sa normalnim tv sadrzajem rijaliti programi su cisto zaglupljivanje naroda I posle se cudimo zasto nam je omladina tako agresivna zato sto rijaliti piput parova I zadruge prikazuju nasilje,blud I nemoral devojke misle da ako imaju silikone u ustima I u grudima da su vise privlacne a sve one koje ugradjuju inplantane pate od kompleksa nize vrednosti,mada danasnji momci vole takve devojke ne verujem da ima neko ko voli prirodnu I normalnu devojku,momci misle da je pumpanje misica I tetoviranje kul sve je to uzasno I bolesno rijaliti ne pistoji od skoro nije ga ucveo Vucic rijaliti postoji ja mislim jos od vremena Borisa Tadica sve je pocelo od VIP Velikog brata I nastavlja se I danas
  • Dejan

    10.06.2022 07:59
    Zamlate
    Ovde prolaze poreznicima hiljade kamiona sa neocarinjenom robom na crno tako da budzet gubi 2 miljarde evra za utajeni PDV godisnje, a oni ocekuju da ce peticijom nesto da rese.
  • Laura

    09.06.2022 22:17
    Da
    Po meni da je ja bih ukinula zadrugu tu se desavaju razni gadosti...zar nasa deca to treba da uce???bolje pustite crtani film ili kamiondžije ili selo gori.bilo sta samo ne zadrugu...odvratni su svi...ovo je moje misljenje svi imamo pravo na svoje misljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.