Mihajlović o davanju intervjua za "nepodobne medije": Nisam pogrešila

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da ne smatra da je pogrešila što je dala izjavu za list Nova.
Mihajlović o davanju intervjua za "nepodobne medije": Nisam pogrešila
Foto: 021.rs
Ipak, rekla je da razume razmišljanje pojedinih njenih kolega iz SNS koji stavljaju određene razloge zbog kojih za neke medije ne daju izjave.
"Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na pitanje novinarke lista 'Nova'. I kao što ću uvek odgovoriti, kao što stojim ovde i odgovaram na pitanja", rekla je ona za današnje izdanje tog lista.
Upitana da li je članovima vladajuće stranke zabranjeno da govore za taj list, Mihajlović je rekla da na sednicama Predsedništva takva odluka nije doneta.
 
Funkcioneri SNS osudili su Mihajlović zbog davanja izjave za list Nova, a premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da "nije fer i nije ljudski" što je Mihajlović dala intervju za Nova S, "kao medij direktno u vlasništvu Dragana Đilasa, medij koji najgore govori o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici".
  • Mikica

    29.09.2022 12:46
    Sad ce
    Da ga ubace u zadrugu. To je sledeci korak u ovakvom drustvu!
  • Mrsoje

    08.06.2022 13:00
    Ova se gura da bude premijer. Tako i mnogi novosadski direktori svakodnevno idu kod Vucevica na terapiju ulizivanja. Najnovija info je da čistoću preuzima sns a njima daje tržnicu. Onaj iz tržnice prelazi u vodovod…smenjuje se i direktor zelenila i ziga. Evo čekamo…mada su male šanse da će smeti smeniti sve neradnike.
  • Sinisa

    08.06.2022 12:32
    Ovi ozbijno ugrozavaju slobodu misljenja i govora, rukovodstvo stranke u beogradu treba ozbiljno da razmotri ponasanje lokalnih bahatnika i najstroze ih kazni zbog maltretiranja gradjana, zelenasenja i nenormalne korupcije, time treba da se bave a da ostave ljude da misle svojom glavom, i da prestanu da postavljaju neuke marionete na bitna mesta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.