Majić: U zgradu suda dojava o bombi stigla ujutru, zaposleni otvorili mejl tek popodne

Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić objavio je na Tviteru da je juče ujutru u zgradu suda stigla dojava o bombi, ali da niko nije pogledao mejl sve do poslepodneva.
"Kažu da je dojava o bombi u sud stigla jutros oko 9h, a zgrada je tek sada ispražnjena. Navodno sve do sada niko nije pogledao mejl. Građani pogrešno veruju da je pravosuđe neažurno samo kada se o njihovim životima radi. Nije! Neažurnost se sasvim nepristrasno distribuira", napisao je Majić na Tviteru.
Podsetimo, jutros su ponovo na adrese osnovnih i srednjih škola širom Beograda stigle dojave o postavljenim bombama.
Dojava je stigla i jednom vrtiću i u toku su kontradiverzione provere.
  • Zaposli me kumeee

    12.06.2022 10:37
    Da su procitali mejl, bomba bi ekspodirala i pobila nezamisliv broj sestrica i doktora. Ovako su ispali heroji spasivsi zivote zaposlenih, a zivoti pacijenata su i dalje ugrozeni azurnoscu zakazivanja termina pregleda kod doktora specijalista u generalno svim bolnicama sirom Srbije.
  • Nemanja

    09.06.2022 00:02
    Hakujem po kućama
    Sad pišem nezaštićen, ovom komentaru se može ući u trag i toga sam potpuno svestan.
    Da želim da zaje*avam ovaj izgovor od države na ovakav način, ne bi me nahvatali nikad, štaviše, potrudio bi se da svi tragovi koje namerno ostavim vode ka "bliskim i od ranije poznatim". U principu, potpuno podržavam, pametni ljudi dokazuju budalama da su - budale.
  • Jojs oni

    08.06.2022 19:51
    Mladi članovi SNS imaju ovih dana pune ruke posla a da li imaju obraz to sumnjam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija