Policija danas pregleda još 40 škola u Beogradu zbog dojava o bombama

Od 214 osnovnih i srednjih škola u Beogradu koje su dobile dojave o postavljenom eksplozivu, kontradiverzioni pregled još uvek nije obavljen u 34 osnovne i šest srednjih škola.

Očekuje se da to bude urađeno tokom prepodneva, izjavio je načelnik Školske uprave za grad Beograd Dragan Filipović.

On je kazao da su ekipe MUP-a juče i tokom noći pregledale škole na području Mladenovca, Lazarevca i Obrenovca i da obrazovne ustanove u tim opštinama od jutros rade normalno.
"Poslednji podatak je da šest srednjih i 34 osnovne škole još nisu pregledane i to se očekuje tokom prepodnevnih sati. Ukoliko to bude urađeno, nastava u popodnevnoj smeni u tim školama će se odvijati neposredno", rekao je Filipović za televiziju Pink.
 
Dodao je da i pored učestalih dojava o podmetnutim bombama u školama, nema planova da školska godina bude ranije završena.
  • Naprednjak

    09.06.2022 10:20
    ...
    Zbog čega naše službe nisu u stanju da zaustave ovo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija